Wednesday, August 17, 2011

Arinie Cuti Nuzul Quran

Hai korang... ada sesiapa yang bercuti tak arinie??? konpem lah Selangor sebab hari nie cuti umum sempena Nuzul Quran.. kalo KL pon cuti jugak kan bagus.. idak la aku kesepian bersama Esya kat rumah nih.. en bob keje ok dia kan keje kat kl so arinie wilayah tak cuti..

macam biasa hari tak keja macam nie buat apa lagi kat rumah kalo tak mengemas.. basuh kain baju.. lipat baju.. mandikan anak.. susukan.. tidokan dia.. ala kerja2 hakiki yang orang perempuan wajib buat..

arinie bangun lewat kami dua beranak... sedap tido punya pasal.. sedar2 dah jam 11.. si esya plak bangun jam 12.. bagus2 anak mama sempat la mama buat keja sejam sebelum kamu bangun yer nak..

pic esya sedang gigih belajar meniarap

Sekarang Esya sedang tido sebab tula aku boleh on9 kejap.. kalo dia bangun kang tak de harapan la nak apdet belog pakai lappy.. manjang dapat pakai bb jer.. oh ye petang kang aku dan kawan2 seopis nak buka puasa beramai2 kat Batu Belah, Klang.. kitorang dah siap2 booking ari isnin tadi.. rasa tak sabar pulak nak lepak ngan kawan2 buka puasa ramai2 kan.. mesti seronok giler coz masing2 bawak family.. time nie lah nak berkenalan dengan family masing2 kan.. nak mengeratkan ukhwah gitu..

so kene tunggu en bob balik keje dulu siap2 dan terus gerak ke sana.. alamak esya dah bangun plak lariksssssssss

4 comments:

mekchu said...

hehehe.. dah nampak kalut sikt2 nak update blog dan masa yg sama nak jaga anak.. hehehe.. seronok korang erk cuti.. ok lah, sama lah kita nak berbuka kat luar hari ni..

JIVEBUMZ said...

mekchu< haah la mmg kalut sangattt bila ada anak kecik nie tp boleh lagi curik2 time hehe

DrSam said...

Salam Ramadhan al-mubarak. Dah besar esya rupanya.

♥ Elin ♥ said...

seronok cuti kan!!
elin pulak mc.sebb puan B sy luka.
sara kuat sgt menyusu.

tp duduk rumh dgn si anak mmg membahagiakan ;)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site