Monday, February 8, 2010

Thanxs to my follower

Salam hari isnin...

Selamat kembali bekerja kepada sume rakan blogger.. wah semangat nampakkk ada ape2 ker? hahaha orang gomen musti semangat punyelah kerja hari nie.. almaklumlah hari gaji.. pewitttt semangat berlebih2 lah yer korang :p

Sebenarnya aku nak ucapkan berbanyak2 TERIMA KASIH kepada all my follower.. tak sangka sudah menjangkau ke angka seperti di bawah.. :d

suke mak nyah..hahaha

walaupun tak seramai blog yang fames2 tu.. tapi untuk diri sendiri ok lah.. ada pengikut tersendiri kan... mesti la hepi! lalalalala

Thanxs yer uols.. coz follow me.. i follow u back ok! pada sapa2 yang aku blom follow lagi tu sile sound aku eh.. kang aku terjah blog korang plak.. and follow korang.. kite sama2 follow k

ok lah mau buat kerja dengan hati yang gumbira... lalalala :)


2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cOngrats...rmai da follower..

JIVEBUMZ said...

princess_N,
thanxs yunk :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site