Wednesday, February 10, 2010

Ok tak macam nie?

Lalalalala sukeee

sebab dah tukar background belakang tu.. kalo tidak kosongggg jer... nie ha aku kasik munge2 untuk tatapan uols..


tadi jalan2 kat blog honeysour.. tengok blog dia cantik! ada background gitu! so aku pun try lah godek2 masuk coding untuk backgroud neh.. alooo sonang jer! dah tau cara senang lah.. hihi sebelum nie tak pernah nak try godek2 pon.. adusss ketinggalan zaman betul lah jibam nie! :P

sape2 nak try bleh try kat link nie

pasti kagummm cam aku! hikhik

amacam ok ngak blog aku ngan tema cam gini?
cantik kannnn...hihihi perasan larikss

2 comments:

honeysour's blog said...

hikhikhik..tima kasihla kak ila kerna mmaparkan link ku di blog kak ila...
nana suke kat delightfuldots ni sebab dia just paste kat gadget je...
senang je..
kalau yg lain tu kena paste kat HTML kan...

JIVEBUMZ said...

same2 nana....

akak pon suke bangat sebab senang aje kan tak payah susah2 masuk kat html hihihi

thanxs nana pemberi inspirasi akak!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site