Thursday, February 4, 2010

From charmsixecho to iriskirana photography

Pertama sekali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada kalian yang masih menyukai kehadiran aku dalam arena blogging nie.. mekasih yer uols! kepada yang masih sudi mengikuti blog ini sila follow... sayang uols tau! :d

untuk tidak memikirkan perkara2 yang boleh menyakitkan hati.. baik lah kita pikirkan perkara2 yang boleh memberi kegumbiraan pada kita.. hal remeh temeh tolak ke tepi.. lupakan saja.. wat penat otak jer nak pk pasal orang lain kan.. so meh sini aku nak promote baik punye.. pasal bisnes kawan aku nie ha.. ape lagi kalo bukan pasal photography..

ye aku memang berkenan sangat dengan cara kerja beliau.. very profesional, sangat menitik beratkan kualiti.. menarik..tertarikkk terbaikkk wok! haaa lebih kurang camtu la ayat2 ikhlas daripada aku.. ini bukan ayat nak bodek tokei yer.. itu ayat yang tulus ikhlas daripada aku kepada tuan punya iriskirana photography iaitu en echam selaku tokei iriskirana.. wah aku dah mula panggil ko tokei yer echam.. amin amin.. mudah-mudahan tak lama lagi betui2 ko jadi tokei kan.. hiks

dulu time aku bertunang memang aku guna khidmat dia.. walaupun masih baru dalam dunia photography tapi semakin hari aku tengok hasil sentuhannya sentiasa meningkat.. sentiasa mengancam gitu! tahniah di ucapkan yer bro!

ok lah uols bleh try klik2 sana yer.. kot ada sape yang berkenan kan.. sape2 yang nak kawen tu yang masih belom jumpa dengan photography pilihan.. inilah peluang anda tentukan apa yang anda inginkan! cewahhhh aku kasi kaw2 promote neh :P

sila klik pada gambar dibawah :


sebarang urusan bleh terus direct kepada tuan empunya.. aku nie tukang promote sajork! agak2 aku promote nie ada gaji tak?? :p saja jer guro2 kalo ada tu kire rezeki aku la kot.. ngeh ngeh ngeh


kat bawah nie adalah hasil sentuhan en echam masa aku bertunang dulu... sile lah jamu mata.. hakhakhak nak jugak show gambar tuan punya belog! ai likeeeeee :p

tak da caption la yer.. coz gambar aku dah basi da... hahaha
















itu sajalah.. sape2 berkenan sila klik2 sana yer.. ada banyakkkk lagi gambar2 cantik dengan shoot yang kebabommm kat situ yer.. uols boleh tengok sana k!

maka dengan ini diumumkan bahawa charmsixecho telah berpindah kepada
iriskirana photography yeahhh!


gud luck my frenzzz
* semestinya pilihan jibam untuk majlis kawen nanti! :d

3 comments:

*ayu the sun* said...

nice job!
mahal x yang? oppss.. kena tanya sndiri ek?
nanti akak contact la..
:)

thanks!


click here for accessories, beauty products, bags, hijjabs and cakes.. all in one store for you.

atty's said...

memang lawa-lawa gambonya ..

JIVEBUMZ said...

ayu,
harga boleh runding dengan tokei yer! hahaha sila roger2 sana pasti layanan istimewa :)

atty,
hikhik mekasih kak ty

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site