Thursday, February 11, 2010

Give me some idea plzz

Bufday tunang tercayang semakin hampir..

nak beli adiah apa?
nak beli adiah apa? hihihi


Blank plak dah bab adiah nie... somebody plzz help me!

Give me some idea..... heheheh


orang laki2 nie suke adiah cemana ar? ayuh laki2 di luar sana sile kasi pendapat / cadangan??

Tengkiew ya


luv uols!
muaaahh :d

7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

blikan pillow bntuk love...huhuhu..

Shemmi said...

emh..belikan jam kot?..
xpun perfume..
xpon wallet..
xpun beg utk pegi keje...

JIVEBUMZ said...

princess N,
wow so romantik nye hihi tp dia suke ker?

hurm dalam pertimbangan...

shemmi,
jam dah beli dulu sedondon lagi kak..
perfume dah beli tapi utk hantaran kawen punyer..
wallet dah beli tahun lepas punye bufday..
beg??? dia bawak beg ker g ker ha??
hihihi nanti check balik....

Orkid Desa said...

apa kata kalo akak masak @ wat jer sandwich pastu gi picnic kat tepi pantai/tasik/kat padang ke...

besday x semestinya kene beli hadiah tp cara kita memperingati tarikh tersebut...


mungkin get a lil bit naughty...gi men kat tmn permainan ker, maen kat pusat video game ker...jln2 sambil mkn ais krim ker...ape lg ekk..??

cuba check lovingyou.com..mesti ade petua...

Gud luck...

JIVEBUMZ said...

orkid desa,
wow mengancam u punyer idea.. hihi neway thanxs yunk nanti ai terjah loving u dot com :)

Luth Textile said...

beli gadget.. henset ke, kamera ke.. ermm tgk org jgk..

JIVEBUMZ said...

Luth Textile,
hurmmm kalo kamera bagus jugak tapi akak tak sure kalo beli nanti nak bg kat en bob ker amek kat akak.. hahahaha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site