Thursday, February 18, 2010

Sampai awal lagi la uols!

Assalamualaikum wbt kepada suma kawan2 blogger ku...


Haaa baru nak apdet neh! akceli aku nak bagitau korang yang aku dah 2 hari berturut2 sampai awal ke opis!!! hip hip hureyyyyyy (sambil lompat)

eh itu pon nak bagi tau ker? lalalalala suka ati la kan... saja nak cite2 kat korang.. bukan apa biasanya aku sampai ngam2 dekat jam 8 pagi.. tapi minggu nie bleh plak "lebih awal daripada biasa" hakhak

biasala uols pon tau kan yang budak2 skolah masih lagi bercuti.. so no matter lah aku bleh pecuttt 15 minit from my home to my opis.. ngeh ngeh ngeh

nak berlagak cket jer nih... minggu depan dah tak dapat merasai keenakkan datang awal ke opis.. budak2 dah stat skolah.. huuuuu kena bertarung ngan jem balik ler nampak gayanya..

so sampai bukak belog dulu..opsss kantoi..

k la uols selamat bekerja k! jangan malas2 esok dah hari jumaat.. lusa dah weekend balik.. coti lagi!! owh alangkah indahnya kalo kerja seminggu 3x.. sape setuju dengan aku? hihihi

4 comments:

honeysour's blog said...

KAK ILA DAH BAM BAM SKETLA..HIKHIK

JIVEBUMZ said...

honeysour,
ayooooo takuttt
kene diet tak makan nasik sehari ler pasni! huhuhu

CikPuanMiera said...

comel jekkkk.. muka suci okeh.. hihihihi

JIVEBUMZ said...

cik puan miera,
wakakakaka comel pon comel lah

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site