Wednesday, February 3, 2010

Jom start aerobik!

Cam tak cayo jer semalam aku bleh join aerobik dengan kawan2 opis serta mak cik2 kat kompleks pkns tu.. semuanya secara tiba2 bila sorang akak opismate aku nie mengajak aku, za n kak ani join together..

so lepas bengkel kat pj petang semalam kami bergegas balik opis then tukar pakaian suma.. excited katakan! dah lama tak bersenam... lemak2 tepu nie dah lama tersimpan rapi.. tinggal masa nak pecahkan aje :P

kelas aerobik bermula jam 5.45 - 6.45 setiap ari selasa dan jumaat.. yuran murah giler.. rm 20 hengget sajork.. rugila orang2 shah alam yang tak join sebab yuran yang murah itu..

dari kiri kak ani, me dan za

weols sampai terlewat 10 minit dorang sume dah start warm up.. mula2 tu cam malu2 gak nak join dorang.. tapi lama2 ok lah.. seronok bleh gelak2 gitu :P

baru first time kan.. so weols cam tak reti nak ikut rentak dorang wat aerobik tu.. ala2 sengal gitu.. orang ke kanan kami ke kiri.. haha lawak betul lah.. tapi tak pe itu baru first time nanti dah lama2 mesti ok punye lah.. mesti lagi teror daripada instruktor tu kan.. haha perasan loh :P

k la uols aku ade bengkel lagi arinie taw nanti senang2 kite citer2 lagi tau.. akhirkata "majulah sukan untuk negara"

tata..muaaahh

3 comments:

Cik Wanie said...

ala,
mula2 mmg mcm tue,
nanti dah biasa,
seronok wooo:)
hihihihi...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

i love aerobik...da sgtt lame x wat aerobik ni...wuaa..nk start balek r...

JIVEBUMZ said...

cik wanie,
jom cik wanie join kitorang best woooo :)

princess_N,
i love aerobik too.. moh join kiter!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site