Friday, October 31, 2014

Pelbagai khasiat dalam peppermint ginger plus shaklee


Assalammualaikum semua dan salam jumaat!

Anda selalu mengalami badan yang berangin? kekadang rasa tak sedap walau makan pon dah cuba kontrol. Biasanya lepas bersalin badan selalu berangin kan? berangin tu satu hal.. berangin dengan anak pon yer jugak hehehe. Yang tu tak baik marah2 anak yer.. sabar.... (nasihat untuk diri sendiri)

Ok disini saya nak share sikit berkaitan peppermint ginger plus nie.  Pepermint ginger diperbuat dari bahan semulajadi dan bukan bahan sintetik. Ia telah diuji secara klinikal dan terbukti mengatasi masalah-masalah berikut:-

  • Wanita mengandung yang mempunyai masalah loya dan morning sickness
  • Mereka yang gemar mengembara dan serik mengalami mabuk laut/darat
  • Mereka yang sering mengalami masalah gastrik dan angin
  • Mereka yang sering kembung perut
  • Mereka yang sering mengalami masalah pencernaan




Pepermint Ginger terdiri daripada herba berikut:-

  • Pudina (Pepermint)
  • Halia
  • Pokok adas (fennel)
  • Cekur Manis (anise)

 Mari lihat testimoni mereka yang telah mengamalkan pepermint ginger plus shaklee...

Testimoni 1:
 

Testimoni 2:

Bagi yang tak suka makan halia boleh amalkan pepermint ginger sebagai supplimen anda Inshaa Allah masalah angin selesai. Perut pun selesa ye dak? Ada dua cara untuk menikmati pepermint ginger nie sama ada telan begitu sahaja atau boleh dicampurkan 2-3 biji pepermint ginger plus shaklee ke dalam teh o panas. Rasanya sungguh nyaman dan melegakan. Anda boleh amalkan 2 atau 3 kali sehari. 

Jom cuba untuk kelegaan perut anda!


Hubungi saya untuk konsultasi percuma,
Ila Kamilah
Shaklee ID : 951481
Call/Msg/WhatsApp/Telegram : 012-5417451
Facebook Page : Jivebumz Vita shop










2 comments:

Umi Azmil said...

memang best peppermint ni kan ila..saya pon suka ;)

ila izat said...

umi azmil,
best jika rasa tak sedap perut dan makan terlampau banyak hehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site