Tuesday, February 1, 2011

Apam polkadot

Minggu lepas aku ade tempah apam kiut miut comel lote nie daripada Belog Qaseh Arieqa kononnya untuk buat majlis doa selamat sempena majlis pertunangan adik ipar aku yang sepatutnya berlangsung pada 29 Jan yang lalu.. tapi apakan daya apa yang dirancang tak semestinya menjadi.. kebetulan lagi 4 hari adik ipar aku nak bertunang, ayah mertua aku pula yang ditimpa kemalangan.. terpaksa la postponed tarikh bertunang ke suatu tarikh yang lain..

memandangkan aku dah order ini apam polkadot so aku bagi la sket kat kawan2 opis nie.. bagi sorang sket lebihnya aku makan sendiri dan bawak balik umah mertua bagi kat dorang..

sedap tau apam nih! lembut n wangi jer bau dia.. kecik2 masuk mulut memang tak cukup satu.. ko makan satu mesti ko nak lagi dan lagi dan lagi haaaa gitulah dia penangan apam pokadot hihi


aku order 150 biji... kalo korang nak try boleh ler tempah.. untuk 100 biji = RM 25 sajork!!

dia packing kat dalam kotak lutsinar cam kotak kat bawah nie...

try la uols.. beli sekali mesti nak lagi.. seswai untuk majlis kenduri kendara, makan2 ke apa majlis sekalipun.. kot le ada yang tak tau nak bagi apa masa g kenduri or rumah kawan2 boleh lah bagi apam polkadot yang comel ini..

ok sapa nak try boleh klik kat sini

eh kek pon ada tau! g la try terjah sana.. gerenti puas hati ko!

6 comments:

*luv Syahnia* said...

canteq lah dear..
cumel..nyummm

wat hantran pun nice kan :p

mekchu said...

dah terbayang2 rasa apam tuh.. bau wangi & rasa lemak manis dia tu... nak jugak!!!! tp ni lah 1st time jumpa yg polkadot cam tu... comel..

kathy jem said...

cute apam tu... =)

therosputih said...

ooo...baru pas makan ari tu, tatau nama...nak kata kek, tp bukan kek...rupanya spesis apam rupenya...hehehe

therosputih said...

ooo...baru pas makan ari tu, tatau nama...nak kata kek, tp bukan kek...rupanya spesis apam rupenya...hehehe

p R i n c E S s _ N said...

wahh..menarikss...da r comel apam ni..nk terjah r...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site