Wednesday, February 2, 2011

Selamat bercuti!

Bestnya esok cuti! tapi aku tak dapat balik kampung huhu nangeh.. tak pelah lain kali boleh balik lagi.. yang penting jaga suami disisi..
>
>
>
>
>
>
>
eh korang pernah tak beli topup pakai on9 bank pastu topup tak masuk2 tapi duit dalam bank dah tolak? aku dah terkena nie! kejadian waktu lunch tadi.. kol maxis center dorang kate aku tak de buat pembelian.. kol bank suk tunggu 24 jam kalo still tak masuk topup tu baru kol bank n buat repot.. hakalah bikin aku panassss jer laa.. baru plan nak gayut ngan mak aku malam raya nie huhuhu

sedih..sedihhh :(

oklah uols selamat bercuti doakan aku hepi kat sini yer walaupon tengah sedih :( nie

2 comments:

therosputih said...

pernah kena mcm tu, tp kes nak bayar bil, sampai sudah tatau mana duit tu ilang, duit dlm bank makin susut, bil tak terbayar pun...

mmg bikin panassss...

eja kamel said...

halamak. takut la nk byr online klu cmtu. xpe la kene beratur pjg kt kaunter pun.

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site