Friday, February 18, 2011

Bobo dah 30 minggu taw..

Assalamualaikum wbt sume.. Salam hari jumaat..

Minggu nie kita keja 4 hari jer kan? best kan? kalo tiap2 minggu macam nie adalah sangat best gitu.. heheh melampau yer nak keja 4 hari tapi bergaji penuh :P


Nak apdet pasal perkembangan bobo saya.. now dah masuk 30 minggu yer.. kejap jer kan.. minggu depan dah masuk 31 minggu.. pastu 32, 33, 34 dan sampailah masanya... ntah bobo nak kuar time brapa minggu itu hanya Allah saja yang tahu.. oh risonyeee coz rasa cam tak ready plak lagi.. baju apa sume tak beli pon lagi..hurmmm tak pe ada masa lagi.. saya selalu cakap ngan bobo tiap2 hari supaya jangan kuar lagi.. tunggu mama buat persiapan dulu yer sayang..hihi kalo dia dengar la..


pic kat atas nie yang terkini tau..

Bobo sekarang dah suke mengeraskan badan dia.. tendang pon bukan tendang pelan2 tendang kuat2 yer.. selalunya memang saya akan terkejut.. tendangan bobo pon semakin kerap.. kadang2 tu sampai senak2 rasa nak terkencing sume ada.. hiii seronok eh dia kat dalam perut mama dia nie.. tak terbayang cemana rope bobo kat dalam sana..

nie gambaran kat dalam perut saya sekarang nie.. lebih kurang cam gini la kan.. patutla makin notti rupanya kaki bobo kat atas daa..


Tido malam pon dah tak berapa nak lena.. kejap2 mesti terjaga terasa bobo menendang.. pastu kena lapik perut dengan bantal lain.. perut dah berat kan.. tido mengiring jela.. kejap pusing kanan kejap pusing kiri..

kaki pon kadang2 ada cramp tapi tak selalu la.. orang kate minum susu supaya dapat kurangkan cramp tu.. so en bob belikan saya susu kambing..

yeahh ai like! satu hari minum sekali jer bawak g kantin opis suh abg tukang bancuh air kat kantin tu buatkan..hee

sampai sekarang nie aku dah tak pi scan untuk tau jantina baby.. rasa malas nak pegi scan lagi.. tak pelah ai redha je sama ada boy or girl..

korang tak nak teka ker? hihi meh teka meh kalo betul nanti aku bagi adiah.. nak tak? hihihi

hadiah kena tunggu bobo kuar dulu yer :)

6 comments:

*luv Syahnia* said...

ex offcer ain pun ngah pegnant
7 month..suke pgang peyot dia
bila baby mngeras..hehe

dear..tu lah bila nk
tsermpak g kan..

aDieyZa said...

bahagia dgr cerita akk ni.. hope zana akan diberi peluang utk merasai detik indah ni nanti..

Nur Syazwani Mustafa said...

salam..hehe..tgk perut akak ni rasa cm bb boy la...

pRincESs_N said...

N rs boy kot...kdg2 cnfuse mane kaki mane siku...time mengeras..ohh mmg tegang perot k..

Hayati said...

nakkk TEKA....bby BOY tau...

JIVEBUMZ said...

terima kasih kerana sudi meneka.. kepada yang berjaya hadiah menanti anda bila ai dah selamat deliver bobo nanti yerk.. kalo salah korang le bagi adiah kat ai kan hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site