Monday, February 21, 2011

Congratz kepada NEW MUMMY

Assalamualaikum wbt..


Saya nak wish kepada kawan2 opis yang telah selamat melahirkan BABY BOY pada tahun 2011 nie iaitu..

1. Cik Lis - Baby seberat 2 kg lebih ( aiyak tak ingat la berat dia betui2) pada 16 jan 2011
2. Kak Aini - berat baby 3 kilo lebih jugak ar bersalin pada 8 feb 2011
3. Sue - berat tak tau bersalin pada 20 feb 2011

Kesemuanya telah melahirkan anak secara operation uols.. ceaser ok! eh betui ka ejaan aku nih hihi belasah sajork..

ngeri plak bila dengo operate nih.. ngeeee pasni my trun plak huhuhu tak tow la normal ke operate ke hapa..

mudah2an semuanya selamat...

psttt: dorang sume pakat2 dapat baby boy nie.. aku plak? harus nak pegi scan nie..

3 comments:

aDieyZa said...

zana doakan akk & baby sihat selalu.. hope baby senang nak keluar nanti.. take care sis!!

*luv Syahnia* said...

ofismate ain byk dpt baby boy
musim boy kot..hehe

anwy tak kisah yg pntg akk
n baby sihat n slmat k ;)


psstt// dear akhrnya bsua jgak
mntk izin copy pic akk utk n3
ain..sila lawat..kehkehh

pRincESs_N said...

musim baby boy kot skg..rata2 mbr2 N gn mbr Za..dr 10..2org je dpt bb gurl..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site