Wednesday, February 23, 2011

Pertemuan antara blogger di dalam lif kuarters

Assalamualaikum wbt...

Pagi tadi aku kuar rumah lebih awal daripada biasa.. jam 7.20 macam tu.. biasanya lewat jam 7.30 pagi baru hegeh2 nak kuar..

Pelik pulak masuk lif tak penuh.. biasanya penuh dan aku mesti kene tunggu next lif.. bila tak penuh aku masuk ler ke dalam.. kalo tak dok ujung2 pintu jer..

sekali aku pandang sorang awek nie tengah senyum2 kat aku.. hei macam kenal la (dalam hati) macam muka cik ain blogger tulah.. pewitttttttt

cik ain hulurkan tangan..kami bersalaman.. yeaaa betullah tu cik ain pemilik belog SYAHNIA DIARY

akhirnyaaa... ketemu jua kita yer.. selama nie asik dok komen2 kat belog masing2 jer kan at last satu lift pagi tadi.. hiii keciknya dunia...

akak copy header cik ain nie yer jangan mare tau!


ok kalo sape2 nak kenal ngan cik ain boleh terjah belog beliau kat sini yer... cik ain nie comel orangnye.. ramah plak tu tak rugi la kalo kenal dengan beliau.. ok nanti kalo jumpe lagi harus ajak cik ain minum teh kat teratak akak yer..

oh lupa pagi tadi kuar rumah awal pagi sebab nak pegi antenatal check up yang ke 5.. nak tau resultnye..tungguuuu :)

4 comments:

pRincESs_N said...

sng laa nk gathering psni...

*luv Syahnia* said...

dear..nsb baik akk knl..
kalo akk tak knl..
teros ain sentap..kehkeh

bole sgt..t ain dtg
mlawat akak..akk nak
dtg ting.16 pun bole
phm2 ler umah bujang..;)

ppsstt//ptut lah lmbt msok
ofis..ap cer kak???

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

first time singgah cini..folo blog ini..

bagusnya..bukan senang nak jumpe rakan blogger kan..saya pun baru dua orang blogger yg sempat bertemu

zahidah dihaz said...

tak pernah lagi terjumpa atau berjumpa dengan kawan2 blogger...


New Entry: ESTEEM to AUTOCAD

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site