Thursday, February 17, 2011

Jom pekena ikan bakaq!

Balik daripada majlis tunang adik ipar saya tu kitorang sefamily terus plan nak pegi Port klang.. mana lagi kat Medan Muara Ikan bakar, tanjung harapan.. first time saya ke sana ok haruslah sedikit "perakkk" gitu

Perak tu sama makna dengan jakun la gak uols!

Time kitorang sampai kat sana dan nak dekat waktu maghrib dah.. apa lagi snap pic sunset dulu la cantikkk kan :)


sementara menanti makanan sampai kitorang posing la dulu.. en bob tengah test power pakai kamera canon D berapa ntah (pinjam opis dia punye hihi)

adik danial


mak mertua, mak teh (tengah) dan mak su.. adik beradik mak mertua saya..

family mertua.. family saya jugak

acara makan sampai lebam!

time makan en bob tak de pon nak snap gambar bini dia huhu walhal bini dia nie jenuh interprem tau..

so gambar after makan jer yang ado.. aci la kan.. antara menu yang sempat diorder ialah:-

- ikan pari bakaq
- ikan siakap sweet sour
- ikan siakap stim
- kerang bakaq
- tauhu bakaq
- sotong goreng tepung
- air asam phewwwww terbaik punya wa cakap lu
- air buah

saya tak makan nasik tapi makan lauk dengan banyak sekali.. mak sedara saya layan saya makan.. jap jap tambah lauk..jap2 tambah air mana tak kembung perutku..huhu best2.. pasni dah deliver bobo of kos tak buleh makan banyak macam tu lagi kan..

kalo tak caye lihatlah K.A.M.I

tembam kan? hihi

sume makanan malam tu ditaja oleh abg ipar saya.. terima kasih yer abg am.. susah2 aje..

ok kepada yang berminat boleh terjah kat sini pasti menjanjikan kepuasan kepada anda yang sedang mengidam nak makan ikan bakar tu yer

3 comments:

aDieyZa said...

banyakknya menu.. mesti sedap2 semuanya kan..

PUANSTOBERI said...

Ahah! kantoi ngan peg. aset jabatan ni bwk kamera opis neh... teheheheh :P

pRincESs_N said...

klo N kt bangi g mkn kt port klang..balik bangi da lapa balik kot...huhu..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site