Saturday, June 19, 2010

Tudung Nikah & Papan Tanda DONE!!!!

Weeee tudung nikah aku dah sampai hari jumaat tadi..

Alhamdulillah lega... yelah sebab Pn Hawa email bagi tau dia pos petang khamis so hari jumaat konpem dah sampai.. sekali tu aku tengok van posmen datang tak de pon bungkusan untuk aku.. sedeyyyy :(

ingatkan ari isnin depan baru sampai... sekali dalam jam 3 petang ade orang kol aku daripada pos laju tunggu kat depan lobi.. ape lagi lajuuuuuuuuuu la aku turun lift.. tak sabo2 nak amek tudung nikah kat abg posmen tu haa :P




tarrraaaa... tudung yang ditunggu-tunggu selama ini... vispera dulce



hand made by KOLEKSI VISPERA

kalo korang berminat nak tempah bleh terjah belog beliau yer.. senang nak deal dengan beliau sebab beliau sangat friendly ok

korang nak tengok aku pakai tudung nie kene la datang majlis nikah aku nanti pada 26 jun 2010 jam 5 petang di Masjid Simpang 5, Parit Buntar, Perak Darul Ridzuan...

Insyaallah :)


lagi satu papan tanda pun udah siap! mana lagi nak print kalo bukan kat opsss... paham2 jelah kat mana lagi hihi

korang kalo nak mudah carik papan tanda warna pink nie ada tulis perkataan macam kat bawah nie k.. ikut jer kang sampai la umah kenduri tu nanti..

kalo sosat call jer no hp dekat kad kawen aku tu ada.. call ler adik badik aku tu.. insyaallah kalo korang di jalan yang benar tak de nak sesatnye hikhik



ok jelas gitu...

tak sabar nak jumpa korang masa majlis aku nanti... owh lupa nak bagitau tema kaler aku masa hari kenduri sebelah aku nanti yelah pink + pepel manakala belah en bob yelah silver + putih...

korang nak pakai baju kaler apa pun nanti masa majlis aku tak de hal punya! pakai jer jangan tak pakai baju udah ler hahaha

hurmm esok nak pegi fittling baju pengantin belah en bob lalalalala

suka! :)

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..satu2 da done...tudung vispera tantekk..

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
alhamdulillah N sumenye berjalan lancar oooo

farah said...

dah nak kawen ek..congrate..anyway..best taw kawen..huhuhu..

JIVEBUMZ said...

farah ,
haah yeke? hahahaha

tengkiew yunk!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site