Tuesday, June 8, 2010

NZA WEDDING

Ahad

Plan nak ke majlis perkahwinan Princess N atau nama sebenarnya Nur' Ain Nadiah bersama pasangannya Prince Za iaitu Faizal..

Ai pegi dengan en bob.. hoho seb baik dia mau pegi kalo tak tak pasal2 aku kene pegi sorang huhu tak koser pegi sorang mesti paksa en bob pegi jugak! lalalala

sampai kat sana jam 2 lebih camtu... perut tak berkeroncong.. umahnye tak susah nak carik tapi agak tersorok cket.. nasib baik ade papan tanda "PINK" tu kalo tak mau sosat jugak weols..

terus sms honeysour tanya dia kat mana.. ehem2 weols memang dah planning awal2 nak jumpa disana.. yelah aku mana kenal prince N nie malu gak kalo pegi sane tak de sape kenal.. fuhhh seb baik ade honeysour ngn dani yang comel itu :)

sampai2 makan sume dulu baru dapat jumpa honeysour.. makan tak henggat sebab lapar pastu lauk pauk dia sume terbaek! series cakap memang sedap2

pengantin time tu baru lepas bersanding.. so sempat la jumpa pengantin masa kat meja makan.. auw romantiknye korang! hihi jeles ai :P

princess N nie terlampau fanatik dengan kaler pink! sana sini aku nampak PINK sesaje!

kek pink yang cantik!

dan lastly pic wajib ada.. blogger bergambar bersama pengantin hihi

tak sangka jumpa dengan blogger tegar yang selama nie aku baca jer blog dia.. haaa sapa lagi kalo bukan ceeramoon



ceera dan ciput.. semakin booolaat ko yer.. neway nampak seksis n cantek :)


dan juga blogger honeysour.. yang nie dah kenal lama so tak de la malu2.. ngan ceera aku agak malu2 sket hihi

dan juga dani emir.. anak puan honeysour.. sampai tetido budak nie kat pangkuan aku taw! sian dia panas2 tido..

dan bersama my laling.. wajib ado!

suka pic nie.. macam anak sendiri plak.. eheh

to princess N: Selamat pengantin baru moga kekal bahagia hingga hujung nyawa! uols memang cun + cantek sekali berbaju PINK kaler!!

11 comments:

IniLy said...

tuan punyer bl0g p0n nk dekat da....

Erina Asmawani said...

aaaa...cantiknya N..berseri2 n penuh kepinkyan :))) kek, n tema pink2 dia pon cntik..semualah cantik (asal pink sume cantik ;p) tapi sedih tak dpt g wedding dia..huhuk..

wahh..pasni turn sis plak..heee ;)))

JIVEBUMZ said...

IniLy,
insyaallah coming soon...
wajib datang k!!

Erina Asmawani,
haah sweet giler akak terpukau tengok dia cantek!

amin... jemput datang nanti yer!

honeysour's blog said...

huhu..asyik nk tergelak je bila dgr yg akak citer abg bob cakap..

"patutla beria nk pegi..huh..ade nana rupanya..."

hahahahhaa....

JIVEBUMZ said...

honeysour's blog,
yela kalo ikutkan dia malas nak pegi tp akak nie ha beria2 nak pegi mana tau dapat jumpe ngan blogger2 yg lain kan hihi

lagi pon nana kan ade...

'ainrahimin said...

cantiknya pengantin...nnti nak tgk akak lak..hehehemsti cantik gak...

JIVEBUMZ said...

'ainrahimin,
alaa akak lambat g hihi bulan depan baru dapat tengok :)

hajarus said...

skang ni tgk pic org lain kawin kat blog akak... xlame lagi pic akak plak... alahai xsabo nak tgk akak sanding... ahakz...

JIVEBUMZ said...

hajarus ,
ehehe eh hajar dok perda kan? mai la umah akak tak jauh dah tu kan??

atty's said...

cantik ain ..ngn baju kaler pink..

JIVEBUMZ said...

atty's,
aah kak.. ain memang cantek!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site