Thursday, June 3, 2010

Lately sedikit bizi...

Lately aku sedikit bizi... bermula pindah rumah hari ahad lepas.. sampai la ke hari nie.. bizi memanjang... owh tuhan berikan lah aku kekuatan... penat la uols.. kain baju dan barang-barang kat rumah belom siap kemas lagi.. tak de masa la nak buat!! hohoho

sebab apa tak de masa nak buat?? sebab minggu nie direct aku balik keja lewat.. malam baru sampai.. bis tu camno nak kemas? bila masa? kalo ada bibik ok la kan bleh tolong kemas2.. eceh verangan nak bibik lak kuikui.. jangan harap!

kat opis minggu nie ada macam2 perkara yang perlu disettlekan.. minggu depan aku kena handle kursus pulak.. aiyaaa cemana nak apdet belog?? tell me?? huhu

kat umah tak de pc.. pc problem.. apdet pon kat op_s opsssssssss diam2.. hihi curik2 mase :P sebab tu tengah pk nak laptop sebijikkkk huuuu beshnya kalo ade orang kasi adiah kan..hurmm

sebab tula kalo korang klik klik belog nie macam surammm jer kan.. jap ada n3 baru jap tak de...

paham2 lah yer.. kedaifan diriku ini eceh tetiba ke situ plak peginya.. ok la meh layan sekeping gambo pre wed aku bulan lepas kat taman wet land, putrajaya..


ada banyak lagi pic yang belum edit.. hihi malas nak edit nanti kalo datang mood rajin aku tepek lagi kat sini yo

ok lah wat keje dulu... papai

9 comments:

CikPuanMiera said...

wetland mmg sgt gojes... huhuhu

JIVEBUMZ said...

CikPuanMiera,
of kos! hikhik

ChiLaBaey's said...

Biasalah tu, dah dekat2 nak majlis memang terlalu buzy... Kalau ramai kakitangan takpelah juga... Apa2 pun selamat menguruskan majlis tu nanti yer...

Saya doakan segalanye berjalan lancar... :)

kojah said...

akakkk...

utk sy dh pos??hihi

DrSam said...

semoga mendapat semangat dan segala urusan berjalan dengan baik. Bila ada kesempatan boleh update dan kongsi lagi cerita di blog.

Cik Wanie said...

x per slow2,
jgn kelam-kabut ok,
Wanie doakan agar ia berjalan dgn lancarnya:)

amin

JIVEBUMZ said...

ChiLaBaey's
terima kasih pak ngah mudah2an dia pak ngah termakbul..amin

kojah,
akak dah pos kalo tak sampai minggu nie mybe minggu depan kot..

DrSam,
insyaallah.. terima kasih drSam..


Cik Wanie,
thanxs cik wanie :)

ChiLaBaey's said...

Lupa nak bagitahu, kad jemputan dah diterima... Thanks yer... :) Insya-Allah kalau takde aral melintang say sampai... :)

JIVEBUMZ said...

ChiLaBaey's,
alhamdulillah... dtg jangan tak datang yer pak ngah!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site