Monday, June 21, 2010

Deco deco decoooo

Haaa nie dia percubaan pertama aku mendeco eh ada ker perkataan mendeco nie? ehehe bedal ajelah asalkan korang paham tak gitu? :P

ari jumaat lepas time lunch hour aku pegi jalan2 kat kedai romantika terjumpa ngan pasu clearence stok nie haa hege dia rm 7.00 sajork

pasu kaler ijau.. nak gubah bunga kononnya..hahaha

semenjak pindah umah baru nie semangat aku lain macam sket! ada jer benda yang aku rasa nak buat.. nak cantikkan rumah la apa lagi..

nak buat yagn grand2 tu sume idak ler mampu.. so sebagai permulaan nie aku try gubah bunga lebihan untuk wat hantaran tula dulu ehehe

inilah dia barang2 yang diperlukan..

aku nie tak kreatip so main cucuk2 jer mana yang aku rase elok pada pandagan mata aku..hahaha

dan inilah dia hasilnya... kalo korang nak kutuk pon kutuk laa aku redha.. sebab aku memang tak reti nak gubah2 nie haa.. hihi

hentam kromo jer.. pastu letak kat sebelah tv.. haaa macam tu lah hasilnya :P

apa komen korang?

:P

11 comments:

hajarus said...

walau main cucuk2 jer tapi cantik ler kak... rimbun jer...

JIVEBUMZ said...

hajarus,
akak belasah aje tu haa.. :)

isin_0108 said...

nice...kalau tam,bah sikit ranting2 kayu lagi sweet cam tuannya...hehehehe

JIVEBUMZ said...

isin_0108,
owh kene tambah ranting2 ek ok ok nanti saya cari k tq


hehehehe

atty's said...

kira ade bakat lah tu ila..kalo kty lagi ..lah .kerastangan.

atie said...

Wah rajin lah ila, kaktie rasa not bad la, kali pertama deco.....Sweet jer kan warna bunga tuh...PINK gitu.HIKHIK

JIVEBUMZ said...

atty's ,
haha saya hentam kromo jer kak tu

atie ,
suke kaler tu kak.. pasni nak deco umah jadik english style ler pulok :P

'ainrahimin said...

akak...y tgh tu, kasik tinggi kan sket, add la bunga ke hiasan apa ke, kasik nmpak tinggi sket, nmpak mcm kena hempap aje...

apa y ain rasa la kan...ain pun takde la pengalaman boombastik sgt, tp bolehla sket2...

JIVEBUMZ said...

'ainrahimin,
wakakakaka

abesla aku hikhik ok ok nti akak tinggikan sket ek

tengkiew yunk :)

'ainrahimin said...

dah tinggikan tu, kasik hupload yer...jangan dilupa ye puan....hehehe

JIVEBUMZ said...

'ainrahimin,
ok yunk :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site