Monday, June 14, 2010

Lepak di rumahku

Malam jumaat tadi aku kan bawak anak2 buah pegi jalan2 kat i-city.. so malam tu dorang sekeluarga tido kat umah aku kecuali abg ipar.. dia tak join kitorang.. kak ju ngan sofea memang lepak kat umah aku jer tak de nak ikut kitorang pegi i-city tu ha... kata kak ju takut sofea kene sampuk ke hapa berjalan2 malam.. riso katanye.. yelah baby kecik tak seswai bawak jalan tempat camtu malam2 kang dia mesti tak selasa..

ececeh pandai2 jer aku wat spekulasi..


so hari sabtu tu memang lepak sakan lah kat umah aku! first time family aku datang kat umah sewa baru aku nie sepanjang 2 minggu aku berpindah ke sini.. kata kak ju dia nak merasa tido kat umah aku seblom aku kawen.. nanti bila aku dah kawen segan plak katanya..huhu gatai :)


apa nak segannya tu kak ju oi... umah adik ipar sendiri kan..hihihi

tak pe lama2 nanti konpem tak segan k



aku suka sungguh tengok si kecik sofea nie tido! rilexs jer dia tido kat ruang tamu kat bawah kipas angin tu.. senang plak tak de nangeh2 ke hapa ke.. iks iks kagum aku dengan budak nie! baik sungguh!!

agaknya umah aku nie sejukkk kot..heheh

dia main2 jerit2 pastu tido! eh budak kecik nie dah pandai jerit2 mana belajar tah? nie mesti akak2 dia yang ajar nie hihi

aktiviti kami selain daripada masak..makan..tido..tengok tv.. borak2.. yelah layan tenet.. weeee line berukband kat umah aku FULL BAR ok! EXCELLENT!! ai suka nyah :P



opsss gambar cekci tu pasal kena edit lagu tu huhu

sonok ler dorang layan game online.. u-tube..hohoho

sambil baring2 kat depan tv..golek2 hihi

haa itu saje aktiviti kami sepanjang hari sabtu-ahad.. ahad tu sampai tengah hari jer.. pastu petang plak aku anto dorang balik umah.. coz petang tu en bob nak datang anto barang2 yang kitorang beli untuk umah... haaa nak tau barang apa.. tungguuuu

2 comments:

hajarus said...

mesti meriahkan kak biler dapat kumpul reramai camni...

JIVEBUMZ said...

hajarus ,
yup mestila meriah itu baru 1 family.. ada lagi 5 family g tak datang umh akak.. kalo masuk sume mau tak de ruang dah nak golek2 hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site