Friday, June 18, 2010

8 days to be a...

korang sambung ler sendiri tajuk kat atas tu yer.. kihkihkih


Lagi 8 hari nak melangkah ke alam perkahwinan... weeeee takuttt!

takut nak menghadapi tanggungjawab dan segala-galanya lah.. tak tau nak cakap :P

kat opis nie sume orang dok tanya aku...

"hei bila hang nak cuti haa"

ewah2 korang sume tak sabar2 tunggu aku cuti yer! haaa pasni 2 minggu aku tak de kat opis tau! rindu la korang sume kat aku.. ngeh ngeh ngeh :p

seminggu kebelakangan nie aku malas nak keje.. mood nak balik kampung membuak2.. hooo tak sabar nak menyetelkan tugasan kat kampung tu ha.. banyak keje yang menanti..

hurm kesian dekat abg n kakak di kampung tu.. dorang adalah orang kuat aku sepanjang majlis nanti..

"bang cik.. kak ton.. terima kasih banyak2 yang tak terhingga!!!"
"semoga ALLAH membalas segala budi dan jasa kalian berdua..."

"sayang bang cik.. sayang kak ton"




pic masa tunang aritu : 08.08.2009

tadi ada kawan aku tegur...

"eh ila ko dah nampak kurus la semenjak nak kawen nie!!"

what?????

aku dah kurus ker???? hahahahahaha

suke mak nyah

berat aku before nie adalah 59 kg.. alhamdulillah dekat2 nak kawen nie dah turun wei!

nak tau tak brape?? hikhik malu ar...

ok ok ai bitau...

dah turun kepada 56 kg... tinggi 169 cm hihi gediks mau bagitau jugekk

lalalala.. ok la uols nanti aku apdet lagi eh.. tudung nikah dah siap! papan tanda dah siap! nanti aku apdet yer.. eh adik yat don't forget k ur job! lalala

papai
muaah

10 comments:

Maria said...
This comment has been removed by the author.
JIVEBUMZ said...

Maria,
salam maria menado.. hihi mana ada tak sabaq.. cuma saspen ja..kuikuikui

orait yg penting ang mai!

ok ok ai terjahhh

'ainrahimin said...

wah...nak kurus jugak...hehehe...

JIVEBUMZ said...

'ainrahimin,
kurangkan makan nasik yer hihi

Ummi said...

Ahaks!kak ila baju tdo dh beli lom?hahahahah,so thanks sebab jengok blog saya so camner?

JIVEBUMZ said...

Ummi,
blom lagi tadi g jalan2 kat the store mahal ler pulak.. huhu

pearl apple said...

huhu..selamat pengantin baru...cantek la sis..

JIVEBUMZ said...

pearl apple,
thanxs yunk!
hihihi

Hayati said...

haha..
kan cube buat minggu nie..
jenuh nk mencari lidi kat sini...
x pe2..esok baru nak pergi terjah kedaii2 hantaran..

JIVEBUMZ said...

Hayati,
tak pa nti kita wat sama2 curik lidi mak sket..

wah siapnak pi terjah kedai hantaran g tuu :) bagus2

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site