Saturday, June 12, 2010

Jalan-jalan di i-city

Malam tadi bawak anak2 buah g jalan-jalan kat i-city, shah alam.. seronok sangat dorang dapat pegi sana menikmati keindahan lampu2 avatar..

meh layan gambar2 dorang neh.. suka bangat dah aku tengok.. bergambar sakan tak berenti-renti hihi


dari kiri farra.. yang pakai tudung tu akaknye fatin


farra dan abangnye farith


posing2 sekitar i-city.. time nie mata aku dah lalok sebonanye.. tapi aku gagahkan jua demi dorang.. zassstt


biasa laa kat sana banyak lampu so amek gambar dekat lampu2 tu jelah..






ok itu saja..
sekian :P

6 comments:

kojah said...

akak, dh dpt kad akak...thanx!

InsyaAllah saya akan menampakkan muka saya...ehehe

HonEyBuNNy said...

aduss...xpergi2 lagik i -city....cntk la...nak pergi jgk nanti...

JIVEBUMZ said...

kojah,
alhamdulillah... datang jgn tak datang k!

JIVEBUMZ said...

HonEyBuNNy,
pergi jgn tak pergi kat i-city sentiasa ramai jer orang datang melawat hihi

hajarus said...

bestkan kak kat sini... hajar pun dah 2 bulan lepas pegi tp sampai skang lum lagi update kat blog... huk3x...

JIVEBUMZ said...

hajarus,
akak dah 2x pegi.. yg first pegi tu mmg teruja kali kedua dah rasa biase2 jer.. mybe sebab tak dapat parking kete kat atas kot.. kene menapak daripada bawah haha

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site