Tuesday, October 18, 2011

Tak boleh apdet pakai BB

Korangggg boleh mintak tolong sket tak?

Aku ade tukar password akaun blogger malam tadi tetiba arinie nak apdet belog pakai BB tak boleh plak.. sending failed!


Kenapa eh?? ada sesapa tau tak?

ker kene tukar password balik or ubah setting kat dashboard? hurm dah tengok tadi sume dah ok..


Boleh bantu saya?


huhuhu

3 comments:

atty's said...

insyallah kty leh tolong..
ila kena g setting balik

setting>email&mobile kt sini ila kena setting balik email posting address ila tu..

lepas tu save..

harap dpt membantu..

mekchu said...

ohhhh.. serahkan kepada mekchu.. hahaha...

kena ubah balik setting kat blog dan ubah juga kat contact pada bb tu..

atau tak nak keliru, delete balik contact yg selalu jibam guna utk update pada bb tu.. then, create baru dgn setting baru tadi tu..

alamak, faham ke tak ni erkkk?? sbb mekchu mcm2 dah cuba sejak problem update yg ada attachment dari bb hari tu..

JIVEBUMZ said...

kak ty dan mekchu,

saya dah buat ikut pada yg diajar tu tapi kenapa tak jadi jugak eh? hurmm geramm betoi laa..

timkaimaaaaa?? huhu

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site