Sunday, October 9, 2011

Semoga Mastura dan baby cepat sihat

Hepi weken uols!

Petang semalam aku g ziarah mastura my opismate kat sepital serdang bersama en bob dan esya..

Sampai je kat wad "macam pernah ku lihat jer ini tempat!"

Sah wad dan katil yang sama aku duduk 5 bulan yang lepas hehe

Aiseyman cane bleh sama plak nie.. Masih terbayang2 saat itu.. Ya 3 hari 2 malam disitu.. Dan sekarang kawan seopis plak terlantar diatas katil tu..

Sedih melihat mastura.. Bergenang air mata saat dia bercerita mengenai babynya yang terlantar dalam inkubutor.. Baby sangat kecik hanya 1.46kg sahaja.. Hanya mak dan ayah dia saja yang boleh tengok..

Mungkin amek masa sebulan dua jugak baby kene tinggal kat sepital.. Mudah2an mastura kuat dan tabah hadapi segala.. Dan mudah2an baby yang diberi nama Nur Iskandar Zulkarnain juga kuat dan gagah seperti namanya..

Sama2lah kita doakan yang terbaik buat mereka..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

AnaLyana said...

Semoga baby kak mastura cepat sembuh..:) nape baby kecik kak? tak cukup bulan ke?

mommie yuyu said...

yuyu dapat rasakan perasaan mastura, masa yuyu kena tahan masa hafiz jaundice.yuyu dpt tgk pengalaman ibu2 yang anak2 mereka kecil, lahir x cukup bulan, lemas dalam perut..diorang nangis yuyu pun mengalir air mata..syukur dgn apa yang kita ada kan.

CikPuanMiera said...

ZULKARNAIN SEORANG YANG KUAT!!!
Percayalah :)
Bersabar ye mastura :)
Sepertimana saya bersabar terlantar di hospital hampir 2 bulan lebih bertarung untuk menantikan kelahiran Cyrus Dzulqarnain :)

p/s : tlg sampaikan kat die ye :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site