Friday, October 21, 2011

Muahaha

Hadoiii gelak besaq no!

Jutaan terima kasih diucapkan kepada kak attyfir dan juga mekchu kerana tolong jibam settelkan masalah tak boleh apdet blog pakai bb neh..

Dah betul dah apa yang cikgu berdua nie ajar cuma saya yang tak betul..muahaha.. Ade ke patut saya tak log out pastu log in gmail pakai password baru yang dah saya tukar tu!! Ada ke patutt??? Grrr kakty ngn mekchu sila lempang saya! Saya izinkan hahaha

Hadoiii la dok pening2 pk sampai nak migrain ropenye aku tak log in new password yang aku tukar tu..memang sampai ke sudah lah invalid email mode..

Ok tu kesilapan aku..maka marilah kita belajar daripada kesilapan..kalo tak de silap tak de la kita nak belajar benda baru.. Ye dok?

Dan sekarang aku tahu bahawasanya..bila kita susah ada orang yang sudi membantu..

Terima kasih kawan!
*sayang kakty ngn mekchu lebih sket :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

mekchu said...

sila ulurkan pipi belah kanan kat sini.. nak lempang laju2.. cehhhh basic problem je rupanya.. penat mekchu pikir dah tahap advanced..

Zana Adieyza said...

hihihihi.. kelakar la akk ni.. lupa masukkan password baru mmg sampai ke sudah la x boleh log in kan..

atty's said...

wahahhaha...nasib baik pasan..ekekekekke

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site