Thursday, October 20, 2011

Masih problemo! huhuu

Korang yang baik hati lagi budiman...


Saya masih mengalami masalah yang sama.. baru2 nie saya saja gatai2 tukar password log in akaun blogger nie.. pastu nak apdet pakai bb langsung dah tak boleh..


pastu saya dah ikut cara kak attyfir dan mekchu ajar tu.. tukar setting emel & mobile tu.. dah puas tukar buh nama secret yang lain then delete kat phone book buat nama yang baru still tak boleh jugak send entry pakai bb..


tetap FAILED!! dekat status message status tu kuar user account is invalid mode huhuhu


cam mana pulak nak validkan dia eh?? hadoii tak syoknye tak boleh apdet pakai bb neh..


sesiapa yang tau boleh tolong saya tak? mintak tolong sangat2 kat uols neh...


TQVM

2 comments:

atty's said...

salam ila..sepatutnya dah boleh..mesti ada yg tak kena ngn bb ila tu kot..

mekchu said...

ohh error kita tak sama lah.. eerrrrrr... errrrrr... acane erk???

ce cuba cara ni pulak.. ce try send emel dari bb tu.. dapat tak kat bb? test yg itu dulu.. nnti mekchu pikir next2 nye alternatif..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site