Thursday, October 6, 2011

Mastura admitted

Lunch time tadi pegi hospital serdang jumpa memberku ini dia admitted kat sana sana mulai malam tadi.. due bersalin sepatutnya 30 hb nie tapi malam tadi perut dah mulat sakit pastu pegi check kat klinik swasta.. doc cakap air ketuban dah kurang so doc suggest suh pegi sepital.. pegi sepital of kos la kena tahan.. malam tadi dia tak dapat bilik just duduk dalam bilik apa tah... sian dia.. pagi tadi aku kol dia cakap tak de makanan.. aduhaiii siannya apesal tak di bagi makanan?? so aku dan kawan2 opis (yang rapat2 jela) bergegas ke serdang.. kitorang pegi antar makanan.. bawak nasik, laup pauk, roti, air kotak segala nye lah.. pastu yang best ada dorang member tu bawak buah kelapa muda.. bukan sebijik tapi 3 bijik ok! haaa hambek ko hehe 

tapi tulah dah bawak buah kelapa bagai baru teringat cemana minah nie nak minum lak karang.. kelapa tu kene tebuk pakai pisau.. camane nak carik pisau pulak... haa pandai2 lah karang..hehehe
now suami dia dalam perjalanan ke sepital daripada terengganu.. outstation kat sana.. dorang nie PJJ.. isteri dok shah alam suami plak dok pahang.. mudah-mudahan suami dia selamat sampai ke sepital.. mesti tak sabar nak melihat keadaan isteri dan menyambut orang baru kan...

so kawan2 meh sama2 kita doakan supaya my fren selamat bersalin.. dan semoga dia dan baby sihat2 hendaknya yer... 

aku pulak yang riso melebih nie..hurmm yelah anak pertama tu.. paling penting mesti ada suami disisi disaat getir seperti nie kan...harapnya semua selamat... amin...



2 comments:

AnaLyana said...

kak ila ni citer raya ari tu..:) http://honeysour00.blogspot.com/2011/10/ke-kota-kemuning-pula-kita.html

hajarus said...

smg kawan akak dipermudahkan & selamat melahirkan ahli kuarge baru...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site