Friday, June 10, 2011

Yea yea Cik ain and the geng datang!

Assalammualaikum wbt...

Malam tadi ada tetamu datang rumah kitorang mau lawat baby Esya.. bertuah Esya balik jer rumah dia ramai yang nak datang menjengah... tetamu malam tadi agak istimewa kerana beliau adalah seorang blogger. Meh aku perkenalkan kepada kalian.. sapa lagi kalo bukan cik ain daripada qasehsyahnia.blogspot.com boleh klik belog beliau untuk berkenalan dengan lebih rapat lagi..

Akceli pertemuan pertama kami dulu kat dalam lif kuarters umah aku nie.. pastu saling komen mengomen kat belog masing2.. at last sampai lah jugak cik ain ke rumah aku nie.. ini pun sebab ada baby Esya kalo tak mesti cik ain malu nak datang umah akak kan kan kan :)

Cik ain datang bawak geng..
bergambar kenangan dengan Esya yang baru berusia 52 hari... Esya plak merosakkan gambar dengan memandang ke arah lain... hikhik sori yer cik ain Esya tak pandai posing lagi.. nanti mama dia ajar eh :P


oh TERIMA KASIH yer Cik Ain kasi adiah kat Esya eh.. mudah2an murah rezeki cik ain nanti..

kesian dorang datang minum air teh dan kerepek ubi jer.. hoho sori banyak2 yer mama esya tak sempat nak prepare pape..

oklah korang jangan serik2 datang umah akak yer.. bila2 senang datanglah bleh kita borak2 lagi..

nak baca entry Esya kat blog cik ain boleh klik kat sini http://qasehsyahnia.blogspot.com/2011/06/melawat-baby-junior-jivebumz-aka.html


2 comments:

*Miss Syahnia* said...

dear, camna ain boleh tak perasan entry ni..huhu

lngsung tak bksmpatan nk dtg jalan2
kat blog akk ni..haihh bz giler ;(

alo tak serik lah yg pnting
lyanan akk trma kdtgan ktorg
dah tiptop..tggu raya nanti
kami dtg lg yer..hihihi

msti time tu esya bambam dah
pndai merangkak..tomey je ^__^*

JIVEBUMZ said...

ok datang la bila2 senang tak payah tgu hari raya pon tak pe :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site