Tuesday, November 2, 2010

1'st time ke IKEA

Plan dah lama sangat nak pegi IKEA tu haa.. akhirnya dapat jugak kesana hari sabtu lepas.. best jugak pegi IKEA nie kan? macam2 ado! nak barang mahal ada.. barang murah pun ada!!! hiiiiii giler jugak la aku memilih barang2 kat sane..

besttt gilakkkkk


hasil rembatan kami berdua.. semuanya disupport oleh en bob tercayang lalalala

nak make over umah kami tu sket2 nak tunggu eric leong tah bile dia nak datang tah hahaha

5 comments:

therosputih said...

silonokla la encek bob tercayang yang tanggung...nnti gi lagi eh...ada lagi tak cukup tu...halamak...terhasut pulak...kuikuikui

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N pon pln nk g ikea sbtu tu..tp xjd...cz kecapekan..hahaha

~ceRRy beRRy~ said...

beli apa tu kak?
mesti dah lawa umah dia skg kan? ;)

Hayati said...

cepat2 masuk gamboo...
x sabor nak nengok...
akak oiii delete le link blog yg x update2 nie....maluu aje.

JIVEBUMZ said...

therosputih ,
haah mmg nak pegi lagi ada lagi benda yang tak beli nie hahaha (abes la botak laki akak)

:: p R i n c E s S _ N ::
alorr kalo tak leh jumpa-jumpaan kan? hurmmm

~ceRRy beRRy~
beli barang2 umah cket.. nti akak akan apdet yer syg..haha

Hayati ,
i will update.. tak pasang apo pon laie.. tgu yer dah siap sume nanti..

udah delete yunk!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site