Tuesday, June 14, 2011

Projek EBM

Dah sampai pun benda yang ditunggu2 nie tak sabar nak penuhkan kesemua botol2 tersebut weeee bestnyaaa EBM!

Tak percaya?? Cubalahhh

Hanya untuk mama yang BF anak sahaja! Kepuasan amatlah dirasai :)

Syukur alhamdulillah...

Boleh layari www.onebabyworld.com
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

pRincESs_N said...

peace! N pon igt nk bli pack ke3..nti kak..da start keje msti x cukup botol..keep it up!

peusmemey said...

bace blog akak ni x sbr rs nk EBM bb nnt..:D

JIVEBUMZ said...

pRincESs_N ,
wow N lagi hebatt dah nak masuk pack ke 3?? akak baru 1 pack nie haa.. tak sabar nak penuhkan semua pack!


peusmemey,
aah peus memang best sangat dapat ebm baby kita sendiri.. insyaallah tak lama lagi tu.. :) pastu boleh la buat projek ebm gak

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site