Wednesday, November 3, 2010

Jeles jelessssssssssssssss

Adeiii nie yang buat den jelessssssssssss giler nih dorang main netball time2 aku peknen plak tu! hadoiiii la tekanan perasan sungguh.. akceli opismate aku akan terlibat dengan sukan mahkamah syariah seluruh malaysia pada bulan depan.. jadi sekarang nie dorang tengah buat pemilihan pemain untuk wakil opis aku neh..

dalam hati hanya tuhan saja yang tahu betapa jelesnyaaaa haku.. jangan harap la dapat join dorang nanti memandangkan keadaan aku yang berbadan dua sekarang nie.. tak pe la kan dah bukan rezeki aku nak main netball tahun nie.. lawan dekat terangganu plak tu aiseyyy bleh makan kepok lekor :)

tak pelah baby dalam perut nie lagi penting kan..

next-next year bleh join lagi.. tunggguuuuuuuuuuuuuu

tak pe aku kasik peluang korang main puas2 yer..hahaha (ayat dengki :P)

pepon gud luck kawan2 ku semoga kalian beroleh kejayaan nanti ya!

tapi still jelesss jugak sket2 :P

4 comments:

p R i n c E S s _ N said...

huhu..N jeles tgk org aerobik...kuikuikui..

atty's said...

takpe ila..nextyear...leh main..

JIVEBUMZ said...

p R i n c E S s _ N
akak plak dah lama stop aerobik.. ngantuk laa haha

atty's ,
insyaallah kak.. dah gatai kaki nak main nie hihi

therosputih said...

kesian...meh la kelantan, i belanja keropok lekor...sepesel!!!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site