Sunday, November 14, 2010

Hot mummy???

Nie keje kawan aku la nie time kursus sebok nak amek gambar kawan2 pastu siap edit buh dalam fesbukk dia hihi ada la jugak kenangan gambar mase peknen kan? tapiiii peyutt tak bape nampak la uols! tak pe nanti aku kasi "shoot" tang peyut tu yer..buat masa nie korang tengok dulu gambar nie.. heheh

credit pic to pn hannan :)

korang tak kemana2 ke ari weken nie? aku nak pegi jalan2 kay ell nie.. jom jom pegi sogo ker isetan ker? haha tengah gaji wehhh

jom soping yuk :P

8 comments:

Mknace said...

:) :) :)

Eita said...

comel...

Gieyana said...

Tahniah yer..cantik piccaa tue..:D

mekchu said...

haa.. tu pun dia gmbr perut.. x pe, janji ada kenangan.. tak lama, nnti kejap je dah besooo....

w/end ni tak ke mana.. dok soh rest lagik..

therosputih said...

akak kita kursus upenya...patutla tak nmpak bayang 2,3 ari nih...musti balik kursus dah penat2 dah...

i tunggu picture sepesel itu...hehe

tak sabarrrr

Notami said...

x nmpk cam peknen pon..maintain jer.. :)

p R i n c E S s _ N said...

da gaji...tgh sales plaks...masyuk2...hot mummy!!

memeY said...

perut akak kire besau jgk la..ms sy 4 bln lg la x nmpk..hehe skrg br la nmpk sket... kdg riso jgk..tp doc kate ok..maybe sbb faktor bdn n ank sulong kot mmg kecik sket.. hehe tp bab alah yg gatal2 tu sy pun same la... asyik nk menggaru je kejenye.. tmbh2 blah kaki ni..hadoi..doc suh sapu ngn buah limau nipis sblm mndi pastu sapu krim gatal tu everytime lps mndi.. skrg br ok sket.

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site