Wednesday, April 13, 2011

Persiapan untuk mama bobo

Untuk mama persiapan lite2 aje.. Baju baru of kos la yilek.. Baju untuk bobo saje.. Yelah bobo kan xde baju lagi.. Untuk mama harus la beli jamu.. Untuk pertama kali aku nak try jenama Nona Roguy nih mana lah tahu mujarab dengan aku kan. Erm order dengan kakak opis en bob.. Aku amek set bersalin jer pastu tambah ngan bengkung. Oh ye beg bobo ngan beg mama dia dah standby elok2 dalam bonet keta en bob. Dah lama dah letak cuma xhenggat nak snap pic :) erm sampai hari nie aku masih bekerja lagi.. Tak tau bila nak amek cuti awal.. Rasa2 perlu tak aku bercuti awal ar? Sekarang nie pon rasa badan makin hari makin berat.. Drive pon dah malas asyik menumpang kawan2 jer.. Nasib baik dok kuartes ramai kawan bleh la numpang.. Hurm cer bagi idea korang cket..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

mommie yuyu said...

yela, xpyh la drive lagi mama.tumpang je kawan2.nnt ada pape, sorang2 lagi susah..skrg kena alert dgn tanda2 tau..
ewahh mcm pandai je.yuyu pun duk tgk pengalaman org. mst mama tgh berdebar kan//good luck mama..selamat mengepush nanti ye..

nnt update la kebest"an nona roguy ni..yuyu x beli pape pun lagi jamu

^effa^ said...

salam, nak tanye set nona roguy ok ke? effa pun tak beli lagi? tanya orang macam2 jenis dh ada skang..

JIVEBUMZ said...

mommie yuyu,
umh akak ngn opis 10 minit jer dik oi.. tula kdg2 malas nk drive akak tumpang ler kawan2.. kalo rajin akak gagahkan diri diri jugak..

orait nti dah pakai set NR nie baru bleh citer keBESTsan nye..hihi

effa,
ntah la effa.. akak pon baru nak terai nie.. tp menurut pengalaman akak2 opis dorang kate bagusss.. tengok la nti seswai ke tak ngan akak.. nti akak citer yer cane ropenya bila dah pakai set nie..

^effa^ said...

ok. akak due bile ni? dekat dh kan.. hehe. tu la kat ofis mcm2 diorg suggestkan. diorg kata nr bagus. die skali ngn bengkung eh? bape rm kak?

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site