Monday, April 11, 2011

Saya dah 38 minggu :)

Assalammualaikum wbt.. Minggu nie ahkak dah masuk minggu ke 38 peknen tau! Adehh tak lama jer lagi nak menjadi seorang mama.. Perasaan?? Mesti hepi bercampur takuiitt.. Pengalaman pertama lah katakan.. Jadi di kesempatan yang ada nie aku nak mohon ampun dan maaf kepada kalian semua kiranya ada terkasar bahasa sepanjang kita kenal di alam maya nih.. Doakan kami selamat segalanya ya! Thanxs korang... Muuaaahhh!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

atty's said...

pejam celik.kejap je ila dah 38 weeks..

kty doakan semoga ila dan baby selamat..amin

eis said...

semoga dipermudahkan semuanya :)

kathy jem said...

selamat melahirkan baby.. =)

AnaLyana said...

kak ila, nana mase 38 minggu ni lah nana bersalin..huhuhu.. bersalin kat mane kak? klu kat serdang wajib bagitau wad kat mane2 k.. harus terjah...

zahidah dihaz said...

tak sabarnya nak tunggu baby lahir....semoga selamat semuanya...

New Entry: FAMOUS AMOS | HAND MADE COOKIES

mRsFirdxora said...

smoga smua slamat ya buat kakak yat...

JIVEBUMZ said...

atty's,
haah kak ty cepat jer masa berlalu.. tak lama lagi deliver lah baby nie kak :)

eis,
terima kasih eis :)

kathy jem,
thanxs kathy lepas nie turn awak pulak yer

AnaLyana,
yeke? uiks bestnyaaa akak tak tau bile nk deliver nie tak de tanda2 pon lagi.. insyaallah kalo sempat kat hospital serdang la.. harap2 sakit time cuti senang nk ke serdang tu jalan tak jem..

zahidah dihaz,
sabar yer yunk :)

mRsFirdxora,
time kasih... nie kawan adik yat ker??

Anggerik's said...

Dalila lar k.ila..dia pun tgh tgu due date..semoga semua selamat..

JIVEBUMZ said...

Anggerik's ,
dalila?? dulu sek sg bakau ka?
akak tak henggat sangat...plzz

Anggerik's said...

anggerik nie lia lar..dalila dak SIT4A...gang eni..

JIVEBUMZ said...

ooo dalila.. akak tak berapa ingat sangat yg mana.. tp kawan2 eni tu tau la hihi

dd dudu said...

hehe comel akak.

dd doakan akak selamat sume yee, dipermudahkan untuk bersalin

take care

:)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site