Friday, December 2, 2011

Stok EBM semakin berkurang

Selamat hari jumaat semua..

Sedar tak sedar arinie dah masuk 2 disember 2011 kan.. Dah 7 bulan aku BF Esya.. Dan semalam rasanya adalah hari yang palinggg teruk.. Stok EBM esya semakin berkurang.. Sedihnya... Terpaksa mintak susu opismate aku..nurul.. Mujur dapat sebotol untuk top up susu esya kat umah BS Mak..

Arinie plak aku hanya dapat bekalkan sebotol jer untuk esya.. Jap lagi nak pump nak antar lagi ke umah BS Mak.. Dah 2 malam aku bangun nak pump tapi.. Time aku bangun time tu la pon esya bangun gak.. Abes camna nak ngepumpnyerpon...hurmm

Dugaan.. Kalo masih berterusan begini alamatnya kene campur FM lah gayanye.. Tengok dulu hari minggu nie cemana.. Kalo dapat kumpul stok insyaallah akan ku teruskan.. kalo tak terpaksa lah campur..

Oh yer jap lagi aku nak antar susu ke esya dan nurul ada sedekahkan 2 botol susunye untuk esya..alhamdulillah..

Semoga dipermudahkan segalanya..ikut hati memang nak fully BF tapi.. Sesiapa yang mengalami situasi ini dia akan paham kan..
Harap2nya adalah rezeki untuk esya nanti..

Amin

4 comments:

izyandyiean@life said...

stok kurang..risauny....mudah2n hsl pam u akn tmbh baik..

^effa^ said...

kak ila, minum air byk2 kak, or cari org mintak urutkan balik.. insyaAllah boleh, minum susu ke.. go go kak ila,. hehe

Zana Adieyza said...

zana doakan niat suci akk tu akn dipermudahkan Allah hendaknya.. insyaAllah..

JIVEBUMZ said...

izyandyiean@life ,
haah risau nie..biasanya banyak.. mungkin sebab saya period kot..heavy huhuhu

^effa^
insyaallah..
thanxs effa akak akan usahakan walau macam mana sekalipong..

Zana Adieyza,
mudah2an zana.. terima kasih kerana mendoakan akak..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site