Saturday, December 17, 2011

Menanti kepulanganmu

Hepi saturday semua..

Apa plan korang arinie? Aku dok umah jer sambil menanti kepulangan suami disisi.. Rindu.. Dah 3 hari tak jumpe :p

Arinie sempat kemas ruang tamu jer pastu esya dah bangun..mandikan esya kasi makan pastu main2 ngan esya kejap now udah lena diulit intan hehe

lepas nie nak sambung mop lantai bilik plak pastu nak buat nasi goreng..bila sorang2 nie mood nak masak adalah kelaut so masak aje yang simple2 untuk diri sendiri je pon

Td en bob sms dah gerak dpd jb petang kang sampai ler tu.. Semoga selamat sampai semuanya dan ada ler sejenis dua ole2 untuk kami berdua hehe

1 comment:

AnaLyana said...

alololo so sweet.. rindu ek..:)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site