Thursday, November 24, 2011

Persiapan untuk esok beb

Hai saya dan rakan2 seopis sedang membizikan diri sekarang nie coz besok ada perasmian bangunan baru opis kami..

Sedar tak sedar dah 4 bulan kami dibangunan baru nie.. So besok bangunan kami akan dirasmikan oleh DYMM Sultan Selangor.. Wah tak sabar nak jumpa sultan secara live besok tau.. Selalu tu tengok tb jek

So part aku dah siap.. Hias tukul.. Bawak tukul g kedai bunga mintak dorang hiaskan.. Sapsapsoi dah siap.. Simple jer coz tuanku tak suka bunga2 ok..

Oklah mau sambung kerjaan.. Tak sabar nak tunggu besok.. Tah apa nak jadi..hoho hopefully semuanya berjalan seperti apa yang dirancang..

Pssttt: first time weols handle event beso2 camni rasa neves la pulok..

2 comments:

Zana Adieyza said...

hope semuanya berjalan lancar esok..

AnaLyana said...

gud luck kak ila and the gang..:)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site