Monday, December 12, 2011

Jalan-jalan taman tasik shah alam

Semalam hari ahad.. cuti-cuti mesia duduk di rumah sahaja.. so bosan la kan.. petang tu ajak la en bob bawak kitorang g jalan-jalan kat taman tasik shah alam amek angin petang.. 

maka bersiap lah kami lebih kurang jer.. pakai tudung pun sapsapsoi siap hehe

taman tasik shah alam nie ngan rumah aku dekat jer.. so tak perlulah nak pakai cantik2 sangat.. biasa2 udah ler.. nie lah first time kitorang bawak esya pegi jalan taman dan juga first time kot en bob bawak aku g taman.. masa cinta2 tu mana ado pong... kasihan..
so esya adalah bertuah.. sebab esya dapat pegi taman.. babah esya bawak plak tu kalo ngan mama jek jangan harap ler babah nak bawak pi taman... cis...

 masa kat dalam kete esya kemain exsaited lagi asyik la dok terlompat2.. bila sampai jer kat taman muka macam bosan pon ada.. nak senyum ngan tak nak senyum tu sama banyak... almaklumlah biasa petang2 esya tido kan.. nie petang2 pegi merayap plak hehe
owh acara wajib... bergambaq la dulu na...

mama dan esya... huiii payah tau nak dapat gambar esya elok behave macam nie.. selalu tu asyik terlompat2 jer abes gegar gambar sume..

tenyummmm... tengok tu esya nak tak nak jer senyum 

selebihnya adalah bergambar.... jalan sekejap jer.. tup tup dah nak maghrib.. cepat nau masa berlalu.. rasanya macam baru 10 minit jer lepak kat situ

ramai giler orang kat situ.. masing2 bawak anak kecik anak besar... pasangan yang sedang dating hai macam2 orang lah ada kat situ..

 dulu kan masa zaman bujang aku memang rajin g jogging kat situ ngan opismate.. terasa rindu plak nak jogging kat sana lagi.. tapi.. kene tunggu esya besar skit la boleh jogging same2 baru best kan..



lastly... puas hati la dapat kuar jalan2 petang semalam daripada terperap kat rumah tak buat apa2.. oh hari nie berdua saja ngan esya kat rumah babah esya keje ler pulok.. apasal kl tak cuti sekali nie? kalo tak boleh ajak babah g jalan2 lagi kan..

korang... sape2 yang bercuti arinie...SELAMAT BERCUTI...lalalala

jom golek2 hehe

1 comment:

AnaLyana said...

ady pun cuti..huhu jeles!

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site