Saturday, July 16, 2011

Tabaloi

Hai sume.. Selamat hari minggu..

En bob telah selamat sampai malam tadi jam 12 lebih jugak la. Time tu si minah tecik Esya dah selamat tido. Kalo tak payah sungguh dia nak lelap tapi malam tadi senang plak dia tido. Bagus sempat la mama layan Anugerah Planet Muzik. Tapi tak puas hati la time Dato ct berucap time tulah ada gangguan siaran cis! Last2 abes macam tu aje huuu

Ok lupakan pasal APM.. En bob beli apa yang aku pesan iaitu tabaloi hehe. Sape pernah makan tabaloi mesti tau cemana rope dia kan? Ini gara2 baca entry kat blog marziey lah nie terus tekak nih mintak nak mamam tabaloi hikhik

En bob belikan pelbagai perisa.. Ada pandan, coklat dan susu. Malam tadi dah mamam perisa coklat sedappp rasa dia ranggup gitu macam biskut.

Hari nie plan nak pegi ampang nak ziarah anak sedara aku yang baru bersalin tu. Pastu ingat nak singgah kedai www.onebabyworld.com lah nak beli barang untuk Esya sket. Tengoklah macam mana nanti. Sebelum tu nak singgah umah kak ct mau anto baju raya.

So uols apa bikin? Selamat beristirehat ya :)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

L@dykiki said...

ya ya betoii tu.. sabotaj tol..! hehe
ehh sedap ka tabaloi ni?

therosputih said...

wah...sedap tu...terbaloi2...

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site