Monday, July 11, 2011

Mood soping untuk raya dah mari

Assalammualaikum wbt sume...

Tinggal lagi seminggu untuk aku masuk bekerja semula :(

oh tidakkkkkk!!! komengaaaaaa cepatnya nak sampai 90 hari! huh

Ok mari kita lupakan pasal kerja sume tu yer... semalam adalah hari minggu yang paling BEST! sebab apa BEST SANGAT tu?? haha bestla sebab aku berjaya pujuk en bob pegi soping kat JAKEL yeahhh

Ikutkan nafsu hari sabtu lagi aku nak pergi sana.. yelah sekarang kan tengah promosi hari raya mesti best soping sekarang kan.. bulan depan dah nak puasa nanti penat plak jalan di bulan puasa bawak anak kecik pulak tu kan

Maka semalam lepas servis keta viva aku tu (dah setahun tak servis rupanya.. terlupa acik :p) ke Jakel shah alam lah kami 3 beranak..

Sampai sana parking full! 2,3 kali memusig carik parking.. orang punyalah ramai giler kat dalam Jakel tu.. semuanya nak soping baru raya..

Minah kecik Si Esya nie tido jer sepanjang kami bersoping kat dalam Jakel tu.. pheww lega senang keja mama nak memilih kain.. tapi.. kesian babah sampai lenguh2 tangan dukung si Esya tu haha kasihannn

tengoklah tu sedapnya dia tido.. sampai senget2 kepala

Aku plan nak survey2 jer dulu.. sekali TERBELI ler pulok.. haa kebetulan Jakel ada buat hepi hour untuk kain cotton ko! rugi tak amek.. dengan berat hatinya aku pun amek jugak lah hehe.. bukan senang nak dapat kain cotton yang cantik dan mahal tetiba jadik murah lalala

inilah dia hasil rembatan kami di Jakel semalam.. 2 pasang untuk aku, sepasang untuk en bob, sepasang untuk emak dan sepasang untuk emak mertua. Amacam adil bukan?? hehe

Sampai rumah dah jam 6 lebih.. terus mandikan esya dan susukan dia.. sampai ke malam dia tido nyenyak.. pelik gak aku selalu tu payah nau dia nak tido malam... sampai ke pagi tadi bangun pukul 10 biasa pukul 9 dah siap mandi.. hari nie sedap jer dia layan tido..

penat agaknya pegi soping semalam.. macamlah dia yang soping kan.. padahal tido jer sepanjang jalan hihi

So.. Tema kami sekeluarga tahun nie adalah "COKLAT" korang kaler apa yer???


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

pRincESs_N said...

NZa kaler itam..boley?

aDieyZa said...

zana tema warna purple.. mula2 pink, tp nmpk baju purple terus tukar tema.. hihihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site