Saturday, July 23, 2011

Shoping kat OneBabyWorld

Hai uols.. Apa bikin hari minggu? Aku baru balik shoping kat kedai on9 onebabyworld nie. Best gilak banyak barang2 baby. Tujuan aku nak beli warmer jer tapi terbeli macam2 hehe biasalah kan rambang mata :p

Nie kedai on9 pertama yang aku pegi ok. Dah 2x beli secara on9 xpuas rasanya kalo tak tengok barang tu dengan mata kepala sendiri so bodek En bob ajak g sane hee mujur dia mau pegi.. Thanxs syg

Now ontheway ke rumah akak aku kat ampang nak tengok baby ani anak buah aku yang bersalin baru2 nie.. Pastu nak balik kajang umah mertua.. Petang nie ada celebrate bufday abg ipar aku plak.. Oh itu nanti aku stori yer..

K uols hepi weken!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

PUANSTOBERI said...

syoknya la hai tgk baju tecik tecik tu. ngeee :D

pRincESs_N said...

suke shopping on9 one baby world ni...teringin nk g kedai..tp jaoh..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site