Tuesday, July 19, 2011

Esya 3 Bulan

Wah sekejapan sudah Esya sudah berusia 3 bulan hari ini.. Cepat kan.. Tak terasa masa berlalu begitu pantas.. Sebulan macam seminggu jer kan

Perkembangan Esya..
- Suka bercakap ngan mama ngan babah.. Membebel sorang2..hee
- Berat makin bertambah.. Bulan lepas dah 5.9 kg rasanya bulan nie mesti dah cecah 6 kg lebih.. Nextweek ari isnin check up esya 3 bulan..
- Kuat tido minah nie.. Bangun kejap2 jer tido yang lebih waktu siang hari.. Waktu malam suka berjaga
- Manja sangat ngan mama ngan babah dia :) sukeee!
- Dah tukar pampers saiz M coz dah bam2
- Suka isap jari pastu sembur2 air liur dia
- Masih kuat yak2 seperti masa lahir dulu hehe
- Dah pandai minum susu mama guna botol (mulai date 18/7 iaitu semalam)

Haaa itu jelah yang aku ingat nanti next month apdet lagi mybe time tu lagi banyak perkembangannye kan

Hepi 3 month years old anak mama syg.. Semoga jadi anak yang baik yer syg.. Mama n babah luv u so much!! Muaaahhh

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

aDieyZa said...

happy 3 month years old Esya!!! semoga terus membesar dgn sihat & bijak!!

AnaLyana said...

eiiiiiiiii geramnya ngan esya ni...:)

JIVEBUMZ said...

aDieyZa,
thanxs zana.. amin amin..

AnaLyana,
hikhik geram ek aunty nana????

pRincESs_N said...

Happy 3month esya...rsnye esya lg bam2 dr Aryyan...pampers same size M..hiks

JIVEBUMZ said...

pRincESs_N,
thanxs auntie N.. aah mmg bambam pon hehe

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site