Wednesday, July 6, 2011

PhotoHunt3r blog


Korang minat amek gambar tak? minat posing??? haa kepada yang berminat boleh terjah blog nie.. kalo ada yang teringin nak menggunakan khimat mereka bolehlah berhubung terus di blog mereka iaitu http://photohunt3r.blogspot.com/

Mereka terdiri daripada 3 orang anak muda iaitu MR Rudy, MR Joga Bonito dan juga MR Aie Yan yang berpengalaman mengambil gambar pelbagai golongan. Daripada golongan atasan sehinggalah golongan bawahan. Gambar family, gambar kawen, gambar macam2 lah.. korang tengok sendiri la yer..


Sekiranya berminat anda jugak boleh lah terus menghubungi mereka di talian 019-2325287 supaya boleh cepat2 deal.. mana tahu kalo ada yang nak buat photoshoot dengan family dan sebagainya..

Ok jom klik SINI untuk pertanyaan lanjut.
Name : Mr. Rudy
Email : photohunt3r@gmail.com

1 comment:

*ayu the sun* said...

insyaAllah.. thanks fr the information.

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site