Thursday, December 30, 2010

Last Check up Biweekly B/P seminggu 2x

Mula-mula tengok muka mama jibam dulu yer.. pastu baru baca n3 nie :)

Ada lagi sambungan pasal check up biweekly B/P neh.. nie kira edisi terakhir lani yer kawan2.. letih mak nak stori pasal nie lagi uhuk uhuk

ok mari kita ulang tayang balik yer kawan2.. aku mula kena check up seminggu 2x pada..


29/11:> B/P: 105/64 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 65.3 kg

2/12 :> B/P: 103/63 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 65.2 kg
6/12 :> B/P: 96/60 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 65.6 kg (yg nie dah mula nak naik)
9/12 :> B/P: 106/57 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 66.1 kg (hat nie hancussss!)
13/12:> B/P: 120/62 Urine : ALB (T) Gula (N) Weight: 65.7 kg (menten beb)
16/12:> B/P: 104/55 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 65.7 kg (phewww gile menten)
20/12:> B/P: 112/60 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 67.2 kg >matiklaaaa aku pasni :(
23/12:> B/P: 99/63 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 65.5 kg >oitt tetiba turun balik berat badan haku nie magiknyaaa!
27/12:> Pegi Jengka, Pahang anto adik ipar lapor diri kat uitm tak sempat carik klinik seb baik tak kene marah dengan nurse.. huhu takottttt
29/12:> B/P: 106/63 Urine : ALB (N) Gula (B) Weight: 67 kg (Berat sekarang!)

Hei sapa cakap aku berat haaa?? baby yang berat tau! baby dah berat 500 gram.. selebihnya tu darah, air ketuban, uri dll


alamak tulisan pun dah bertukar nie marah ke hapa? hikhik pepon dulu berat aku 56 kg jer tau.. haa saje jer nak habaq mai supaya korang tak kata aku gemoks


larikssssss



5 comments:

shiemz said...

Alah..gemok sebab ade baby xpe la... kang x gemok org kata x cukup zat pulak kan.. janji sihat.. take care

p R i n c E S s _ N said...

kikiki...N pon da 66-67kg skg...

therosputih said...

sape berani cakap hot mama kita gemok? sape2? meh nak sekeh bebayang pale orang itu...hehehe

mekchu said...

ehh.. tak de la byk naik nye.. tp nnti bila dah hujung2 tu yg mencanak naik tau.. kalo bleh, contol berat badan, jgn lebih dari 20kg dari berat badan asal.. kelak buruk padahnya nak menten.. hehehe..

JIVEBUMZ said...

shiemz ,
ya betoi tu kak.. biar la gemok pon yg penting kite sehat kan kak! :)

p R i n c E S s _ N ,
haaa berat dah same N dah

therosputih ,
amboi kemain berani lagi nak tolong sekehkan yer.. hihi bagus2 ko jadik bodygat akak nak? kikiki

mekchu,
ok tq mekchu pendapat anda diterima.. insyaallah saya cuba menten k

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site