Wednesday, December 22, 2010

Mengantuk nie gara-gara hantu kak limah

Assalamualaikum wbt..

Eceh tetiba salahkan kak limah apa kes ha? hikhik

akceli malam tadi aku kuar pegi jasko ngan en bob.. pegi cari adiah kawen untuk adik Yat pastu makan2.. pastu melencong plak pi tengok wayang citer "hantu kak limah balik rumah"

alaa citer yang tengah HOT sekarang nie kat panggung.. macam nie kisahnya yang boleh membuatkan kitorang nak tengok sangat citer nih.. minggu lepas balik umah mertua.. mertua aku citer dorang pakat pi tengok citer nie.. kelakar katanya tak seram langsung sebab tula aku nak g tengok.. kalo seramnye konpem aku tatottt hahaha

sebab tak seram ler aku pegi :P bukan apa takut terkejut2.. yelah aku kan ngah peknan tak bleh terkejut2 uhuuu

kitorang amek tiket jam 11.20 malam.. first time tengok wayang after married! terrer tak? lama menahan nafsu nak tengok wayang tau..

laki den tak bawak tak de la nak pegi huhu

citer nie kelakar ok! asyik gelak jer.. terbahak2 ko.. en bob la tu dia punya suara kemain kuat lagi gelaknya kecoh 1 panggung taw


sure korang ramai yang dah tengok kan? tak yah citer la.. hihi

"enjit2 semut sapa sakit naik atas..."
" cer citer cer citer... hahaha"

4 comments:

aDieyZa said...

zana pun dh tgk movie ni last week.. manjang gelak jer..

zana lak lps kahwin tiap mggu tgk movie.. terlebih rajin.. hihi.. tp hr rabu jer la, sbb murah..

therosputih said...

tak tgk lagi, ari tu nak tg, TERbeli tiket cite narnia...hadui...bila lak nak pi tgk wayang lagik...hmmm...tatau bila la lg...takde org nak neman...

atty's said...

cer citer cer citer..hehehhehe

suka part yang johan ngn ucop nyanyi sambil makan maggi .poyo je.

JIVEBUMZ said...

aDieyZa ,
amboi siyoknye zana tiap2 mgu tu! nie yg akak jeles nie..haha

therosputih ,
alololo ajak la cik abe pegi.. konpem dia nak punye!

atty's ,
hahaha kelakar time kak limah tido kat sebelah awie tu hihihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site