Wednesday, September 8, 2010

Sahur pagi tadi

Dah lama tak cerita pasal sahur kan.. dah ujung2 ramadan nie sahur pon cam tak de mood.. lagi pun aku sahur sorang2 memang tak best langsung! en bob tak nak bangun kalo sahur.. dia nak minum air jer.. ala macam aku cerita aritu.. botol air letak kat hujung kepala pastu bangun teguk jer.. gluppp glupp gluppp haha

pagi tadi aku makan roti.. ala roti high five yang 60 sen tu perisa vanila.. pastu minum air 0 jer.. tak selera la nak bancuh air milo ke hapa.. series aku tak selera makan pagi2 nak nak pulak nak ujung2 puasa nie.. makan pun macam kena paksa sebab pikirkan baby kat dalam nie.. kesian dia kalo mama dia tak makan kan? hurmm

mungkin itu naluri keibuan setiap wanita.. nak tak nak mesti kene makan! dah siap2 makan sume nak basuh cawan tetiba aku dah uwekkkkkkkkkk

habis sume roti, air dan apa saja yang ada dalam perut aku keluar..aduhhh seksanya.. agaknya morning sikness dah nak bermula kot.. hurm sabar jela kan..

malam nie last nak bangun sahur.. pastu raya! hureyyyyyyyyyyyy

eh seronok ker raya? mestilaaaa nak raya ngan family baru ehem2 :)

4 comments:

♥ QaseH ♥ said...

ala cian akk...x per la kak,,,sabar eyh,,,paper pun jg kchtn taw,,,,

JIVEBUMZ said...

♥ QaseH ♥
ok yunk tima kaceh banyak2

Iyiana said...

huhu.. da mula morning sickness.. jaga diri elok2 ya..

akmaliz@r said...

ha...seb baik la da ujung2 pose kan..akk dulu pon dpt tao taim pose..tp mggu ke 3...pelagi mmg tk leh pose...dktr tk glkkan ...sbb baby terlampau kecil..die suh akk mkn byk2..tp..alahan akk sampai kandungan 6 bln...br normal cam biasa ma.....hu..hu..hu...take care..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site