Monday, September 6, 2010

KL sesak !

Sabtu malam lepas berbuka puasa..

Weols laki bini merancang nak pi jalan TAR malam tu.. ingat nak soping2 sket la kan sekali masuk KL jalan jammed! huhu sana sini jammed.. nampak gaya tahun nie tak de harapan la nak bersoping lat jalan TAR tu kan.. hurm tak pe lah selamat duit aku :P

alang2 sampai kl tak boleh masuk jalan TAR kami tukar plan ke kampung baru.. nak pegi makan ciken chop.. hu mak aiii kampung baru pon tak kurang sesaknya! sesak sana sini..

kebetulan masa kat kedai tu ada parking kalo tak kene tukar plan lain la jawabnya.. huhu *nangeh

malam tu kami balik dengan tangan kosong tapi.. dengan perut yang kekenyangan.. tak per lah tak dapat soping pon tak pe.. lagi pun kami pon tak tau apa yang nak di beli haha buleh gitu..

so secara kesimpulan aku nak bagi tau kat sini.. tahun nie buat pertama kalinya aku tak dapat pegi jalan TAR oleh kerana kesesakan yang terlampau.. apa bleh buat.. lepas raya la baru pegi huhu

6 comments:

♥ QaseH ♥ said...

pg la shoping len kali kak,,,x shopink brg raya r,,,heheheheh

JIVEBUMZ said...

♥ QaseH ♥
huhu tak dapek dah rasanya malas nak pi sesak huhu

atty's said...

kty ade pegi .ptg tu jln tar..dlm kol 6 .mmg ramai lah org..sbb bawak fir.susah nak harung org yg ramai tu

JIVEBUMZ said...

atty's ,
saya tengok jalan jammed jer dah tak de mood nak masuk situ kak huhu

PUANSTOBERI said...

takyah pi la Ila..mmg ramai giler lah thn ni. rungsing..runsing..
Eh. Dtg Kg Baru rupanya. Lenkali calling2 le..leh jumpa. Hik hik

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N gn mbr2 igt nk g jumaat mlm..cancel jgk..sbb dgr kate jem...last2..bazar kt jln reko kajang tu jekk..besh jgk..gempak ohh..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site