Tuesday, January 12, 2010

Desa FM

Assalammualaikum wbt kepada uols sekalian...

Amboi terasa cam dah lama tak hapdet blog nie.. bosannnn lah tak de stori nak kongsi ngan uols.. mood nak hapdet tu ada tapi bila pk kan pc kat umah tu terus "down" cket .. usb port problem.. nak kene tambah usb port lagi.. nak kene beli lah kalo cam gitu... nak kene cari kat lowyat.. camtu lah kisahnya.. hopefully en bob dapat settlekan bab pc aku tu..haha sebab dia terror bab tu kasik dia handle lah.. yang aku tau pakai aje.. lalalala


Ok berbalik kepada tajuk di atas.. sebenarnya aku nak tanya korang ada tak sesape yang pernah dengar DESA FM??? sape yang pernah dengar tu sile angkat tangan!!.. heheh

S
apa yang tak tau tu meh aku kenalkan .. mungkin kalo korang selalu bukak blog aku korang mesti terperasan dengan logo nie kan..


Pernah dengar tak? tanya lagikk.. heheh kalo tak pernah sile bukak blog jibam sekarangggg!! tak malu tuu siap paksa2 korang g taw!

tak tau kat mana DESA FM tu berada? sonang jo sile lihat kat sebelah kiri blog ijau nie dan scroll down sampai jumpe.. bleh??

mesti jumpa punyer lahhhh


kasi close up cket untuk uols.. :p

Sambil2 blog walking tu bleh bukak page aku pastu minimixed la kan.. tak de la korang bosan sangat.. ado macam2 lagu yang DESA FM ke udarakan.. kekadang tu siap bleh wat permintaan lagu g taw.. siap ada dj-dj yang rajin berceloteh bagai... biasanya sebelah malam laa.. kalo belah siang nie dorang pasang lagu jer 24/7 :D

Kalo korang berminat nak letak mende nie kat blog masing korang bleh refer dengan dj desa fm sendiri kat link nie nanti dia akan bagi coding sume tula.. korang pon bleh taruk kat blog masing2.. haa barulah meriah kalo sume blog ada lagu2 bagai.. tak gitu kawan2 ku?? hihi

Okla itu dulu.. kang ada masa kalo terajin aku apdet lagi :)

papaiii

(*sambil dengar desa fm dengan rakan2 seopis ku..lalalala)

6 comments:

Zumairi said...

dah jadi orang desa kenalah layan desafm...tapi ...lagu indi gak ;-)

mAr@ZiEy said...

Heheh..tu yg sy selalu bukak blog akk..nak dgr Desa Fm la..hehehhe..also bce N3 akk..

~ceRRy beRRy~ said...

ifa klu masuk blog akak mst dok lama2 sket..

sbb nk dgr DESA FM ni laa..
kadang2 best gak lagu2 dia :)

Luth Textile said...

tq kak sbb promo.. huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pnah dgr...tp x smpat2 nk masukkn..

Erieq said...

nanti nak cube godek2 desa Fm. buleh wat permintaan lagu.. ekekeke..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site