Monday, October 22, 2012

Tamat sudah pantangku

Syukur alhamdulillah hari nie hari ke 45 maka tamatlah sudah sesi berpantang.. Perasaan??? Haaa gilo ko kalau cakap tak happy! Mestilah happy sangat ko

Ibarat katak dibawah tempurung yang akan keluar daripada tempurung tu dan tak kan masuk balik dalam tempurung tu hahaha

Semalam masak spaghetti sempena last day pantang..nasib baik shedappp..mana tau shedap? Ahaha sebab suami kite makan bertambah..tu makna dia sedap la kalo tak sedap makan sepinggan aje.. Lagipun dia bukan penggemar spaghetti.

Ada lebih lagi dalam peti ais..jap g aku nak repeat balik. Hai apa nk cerita nie ha? Sebab happy nye pasal tak tau apa dah nak taip nie..

Oklah misi seterusnya lepas pantang adalah nak potong rambut hehe tak sabar ok dah rimas dah ngan rambut panjang nie.. Rambut pendek senang sket nak jaga nak mandi apa pon senang hahaha

Minggu nie raya haji kan? Wah syoknya dah bleh melarams pakai baju kurung selim2..arghh tang perut still ada moncet lagi!! Gerammmm..jadi jangan la bergembira sangat sebab masih belum turun lagi berat badan yg ko idam-idamkan huhuhu *nangesss



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Ana Lyana said...

habis dah yer... tahniahhh..:)

atty's said...

sedapnya spagetti.. nak skit :)

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site