Friday, November 4, 2011

Muaz Amsyar sepupu Esya

Memperkenalkan sepupu baru Esya iaitu Muaz Amsyar Bin Mohd Hazlim... anak kepada adik saya iaitu adik yat yang aku selalu dok cerita kat belog nie ha.. Syukur alhamdulillah tahun nie mak aku dapat sepasang cucu.. seorang perempuan dan seorang lelaki.. sebaya pulak tu weee tak dapat aku bayangkan betapa gembiranya mak aku.. kalaulah ada arwah ayah mesti dia pun gembira sama macam mak aku kan.. hurmm

Siang tadi kol mak.. gurau2 ngan mak.. aku cakap la.. pasni nie mak dah tak sayang esya.. mak dah ada cucu baru.. cucu lelaki.. mak aku gelak jer.. hepi bebeno suaranye tu.. sambil gelak2 tu mak aku mintak esya.. dia suh aku antar esya balik kampung duduk dengan dia.. aiseyman maaf yer mak tak dapat la nak kasi esya kat mak.. meroyan aku kat sini nanti hehehe

oh yer nie dia gambar fresh2 Muaz Amsyar yang aku curik daripada fesbuk papa dia.. eh papa ker abah ker babah haa??? belasah jelah...

kiut tak?? adeiii gerammm sangat rasa macam sekarang jugak nak terbang ke ipoh nak cium Muaz Amsyar.. nak bau baby newborn... wangi... ececece tetiba teringat esya masa newborn aritu.. tido je kojenye... haa tengok lah Muaz pon same tido jer tu... kiut! 


Teruja ok nak jumpa baby dan mama baby.. tapi apakan daya.. hujung bulan nie insyaallah baru dapat jumpa kot.. raya haji nie aku tak balik kampung.. lagipun cuti hanya 3 hari jer.. pastu nanti mesti jalan jem giler.. arghh malas la nak bersesak2 ngan jem tu.. baik aku balik time bukan perayaan.. highway lengang sket..

opsss tetiba teringin nak edit gambar 2 orang sepupu nie sebelah menyebelah.. haa amacam ada iras2 esya tak si muaz nie? hehehe gambar esya masa hari pertama lahir ke dunia...

cakkkk
yang si esya tak sabar2 nak bukak mata... si muaz sedap je lena kan... 

Ok baby muaz nanti kita jumpa yer.. nanti mak long nak peluk2 n kiss2 muaz tau! muaahhhh


2 comments:

AnaLyana said...

Tahniah Yatt.. akhirnya kan...:)

pRincESs_N said...

tang bibir cm same jekk..

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site