Thursday, October 28, 2010

Terima kasih MYEG!

Tiada apa yang lebih berharga selain daripada ucapan terima kasih kepada MYEG kerana telah menyiapkan roadtax aku dengan kadar segera.. yihaaaaaaa! rasa lega sangat2 bila roadtax dah renew.. esok boleh la bawak kete sendiri.. arinie aku pinjam kete en bob coz arinie dah expired tak berani pulak nak bawak kete sendiri mana lah tau kot2 tetiba ada JPJ ker polis ker wat roadblock ker kan

tadi lebih kurang jam 3.15 petang maya karin pon datang.. eh silap abang myeg datang anto roadtax hihi

wajah kehepian dapat roadtax haha

senang jer nak kenal daripada jauh lagi dah nampak dia pakai baju uniform yang ada tulis myeg tu haa dah sah-sah la dia ejen myeg kan

semalam aku bayar insurans hari nie dah dapat roadtax so cepat kan.. apa kata kalo korang nak mudah, jimat masa dan cepat boleh pegi bukak website nie http://www.myeg.com.my/ pastu klik Road tax renewal seperti kat bawah nie..


pastu korang isi la borang2 yang myeg sediakan tu.. senang jo! kalo tak paham cara-cara nak isi pon boleh tanya kat situ pastu nanti ada orang dia yang akan kol korang secepat mungkin. Kira bagus lah services dorang nie.. syabas untuk myeg!



amacam nak cuba tak? sesapa yang roadtax nak expired tu bolehlah mencuba perkhidmatan maya seperti ini.. sangat cepat ok!

tak percaya sila layari http://www.myeg.com.my/

siap promote g tu :P

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

menariks...tawon dpn ley gune...

mekchu said...

akhirnya... siap jugak road tax itu.. tp still lmbt!! marah dia..

ChiLaBaey's Spot said...

Saya pun baru jer renew roadtax dan insurans tadi... Tapi minta agency buatkan... Lebih murah dari MYEG... Sebab dia ada charge lebihlah... :(

JIVEBUMZ said...

:: p R i n c E s S _ N ::
haah N senang dan cepat tau!murah lak tu tak de cas tambahan.. free delivery

JIVEBUMZ said...

mekchu ,
ok la tu mekchu.. sy bagi tempoh dia sehari tuk siapkan.. esoknye baru dia leh anto hihi

ChiLaBaey's Spot ,
eh sape kat myeg mahal? tak de laa murah lagi laaa... saya dapat jimat banyak dengan myeg.. ada jugak bank kol nak offer buat insurans n roadtax tp hege dia lagi mahal dpd myeg.. free delivery la pak ngah! tak percaya? kena cuba baru tau hihi

Photobucket
© Design by | Nurulchumel Lovely Site